DeluXxX Hile. | OLD USKO Forums

### Notice: The Cypher Server is coming on October 10th, bringing with it a prize pool of over 1.5 million TRY. Get ready to battle with stones and Axe! Plus, enjoy the 64-bit client feature!

### Notice: Cypher Sunucusu 10 Ekim'de Geliyor, 1.5 Milyon TL Aşkın Ödül Havuzu ile Sizlerle Olacak. Taşlarla sopalarla savaşmaya hazır olun! Üstelik 64 Bit Client Özelliği!

### Notice: 3 Yıldır Güvendiğiniz Yerde Güvendiğiniz Oyunda, Bu Kış Yine Beraber Çok Güzel Anılar Biriktireceğiz. Başka Oyunlarda Olmayan Mükemmel Özellikler ve Eski USKO Ruhu!

DeluXxX Hile.

TheKro

Level 5
Yeni Şovalye
2023_4_17_10_11_2.jpg
Bu karaktersiz ben Objenin içinde olmama rağmen yaklaşık 15 metre uzaktan 5 li yi hiç sektirmeden üzerime hareket halindeyken vurabiliyor du , Alabildiğim SS bu karakterin mesafesi ortada , benim obje içinde olduğum da göz önünde sağdaki 5li okun damagelerini görüyorsunuz. Gereğini yapınız artık yapmazsanız ekipçe veda edeceğiz .

TheKro

Level 5
Yeni Şovalye
Ayrıca gereği yapıldığında buraya sabit durucak şekilde , gereğinin yapıldığına dair bi kanıt atarsanız seviniriz

Flopsar

Level 5
Yeni Şovalye
hayırdır kardeş server sahibi misin sabit şekil falan adam yazmış işte gereği yapılacak diye

Adunaphel

Level 5
Yeni Şovalye
Evet arkadaşlar bu adam hala aynı şekilde koxpu açık halde czde fing atıyor en son gereği yapılacaktı neyi bekliyorsunuz ???

DeluXxX

Level 1
Yeni Şovalye
Bakın bu arkadaşın sıkıntıları var ksc aldığı çarı kestikten sonra 2 kişi daha kesmişim , hiç yer değiştirişmiş olacağım aklına gelmemiş ve ayarıca kendini ifşalamış oyunun buglarını kullanan bug abuse denilen şeyi yapmış arkadaş oyunu falan bildiği yok zaten bu şahıs benim telefon numaramı almak için maradonda flood atan aptalın teki

TheKro

Level 5
Yeni Şovalye
DeluXxX Tel no ver boş yapma delikanlı ol , Adunaphel hala dolanıyo kardeşim aynen ,

Oldusko