Yenilik - Yeni başlayanların rekabete katılabilmesi için gerekenler | OLD USKO Forums

### Notice: The Cypher Server is coming on October 10th, bringing with it a prize pool of over 1.5 million TRY. Get ready to battle with stones and Axe! Plus, enjoy the 64-bit client feature!

### Notice: Cypher Sunucusu 10 Ekim'de Geliyor, 1.5 Milyon TL Aşkın Ödül Havuzu ile Sizlerle Olacak. Taşlarla sopalarla savaşmaya hazır olun! Üstelik 64 Bit Client Özelliği!

### Notice: 3 Yıldır Güvendiğiniz Yerde Güvendiğiniz Oyunda, Bu Kış Yine Beraber Çok Güzel Anılar Biriktireceğiz. Başka Oyunlarda Olmayan Mükemmel Özellikler ve Eski USKO Ruhu!

Yenilik Yeni başlayanların rekabete katılabilmesi için gerekenler

mert6okk

Level 1
Yeni Şovalye
Oyuna yeni başladım ve başlangıç aşamasında level kastıktan sonra beni rahatsız eden birşey oldu. Birincisi kill event de +8 itemler geldi fakat ölünce para ve np gidiyor. oyuna yeni başlayan birinin bu eventi bitirmesi pek mümkün değil. İkinci konu ise abys e giriş için 10 k np istiyor oyuna yeni başlayan kişilerin oyun isteğini azaltacak bir durum bu.

Snarler

Community Liaison
Yönetici
OLDUSKO Ekibi
Bu konuyu dikkate alacağız bu durumda np kaybı vb. gmlere mesaj atın np ekleme yapsın.

mert6okk

Level 1
Yeni Şovalye
bugün gene small wat isimli etkinliğe katıldım gene np kaybı yaşadım gm lere mesaj attım snarler ilgileniyor dediler herhangi bir ekleme yapılmadı

Oldusko